1995-2006, 11. évf. #010 

hazád
It´s the Budapest American Fiesta

Magyari Péter - A Miniszterelnöki Hivatal tanácsadói nehezen szánták rá magukat a munkára, de most már jól érzik magukat Magyarországon. A fél világon választásokat nyerő szakemberek ötleteikkel, amerikai mentalitásukkal fantasztikus új elemekkel gazdagították a magyar közéletet.

Jeremy: Rosner, baszki én nem megyek oda! Most bővítettük a floridai házat, Emilynek most kezdődik a klimaxa, nem fogom elhurcolni egy kommunista országba. Izraelt megcsináltuk, hogy a mennybe jussunk, Dél-Afrikát mert megérte, de baszd meg nem fogok elmenni Magyarországra. Inkább írok a Bushnak egy beszédet arról, hogy a buzik menjenek a retkes halál faszára, de nem fogsz elküldeni Budapestre, ahol Tim szerint izraeli zászlót égetnek délutánonként az utcán. Emily így is teljesen készen van.
Rosner: Ne csináld ezt, Jeremy. Emilyt itthon hagyod, tele van jó csajjal a főváros, két hónap alatt lezavarod. Kitalálsz valamit, jól fogsz szórakozni.

Jeremy: Hát nem tudom. Biztos, hogy csak két hónap?
Rosner: Maximum három. Jeremy ne szórakozz! Ha behoztad őket a NATO-ba, akkor baszki egy kicsit foglalkozhatsz velük. Wesleyt annyira kikészítették a hadügyminisztereik, hogy az egész mostani kampányát elkúrta. Ennyivel tartozunk neki is, ha már rábeszélted ezekre a keleti országokra.

Jeremy: Nekem ehhez semmi közöm, tudod jól, hogy Madeleine akarta ezt az egészet, mert lelkiismeret furdalása volt az otthonhagyottak miatt. Ne zsarolj Ros, ne zsarolj.
Rosner: Oké Jeremy, semmi gáz, ne húzd fel magad. Akkor elküldöm Benjit. Bújj vissza a floridai házadba, csak ne felejtsd el elkapni Buttheadet, amikor rejszol a sufnidban. Viszlát, tata.

Jeremy: Figyelj... Ha tényleg három hónap, és azt csinálok, amit akarok, és Emilynek te mondod meg, hogy nem jöhet velem, akkor megyek.
Rosner: Mégis, mit mondjak Emilynek?

Jeremy: Mondd meg, hogy ott izraeli zászlót égetnek délutánonként az utcán, és Nancyt is békának nevezték annak idején.
Rosner: De azt a kibaszott varangyot Emily is békának hívja!

Jeremy: Nehogy már ezt pont ne értsed, ne játszd a hülyét, mert újra azt hiszem, hogy át akarsz baszni.
Rosner: Oké Jeremy, beszélek Emilyvel, ha ennyire akarod.

Jeremy: Nem, Rosner, te akarod. Különben nem csinálnád meg.
Rosner: Na jó, ezt a dumádat már mond az új magyar barátaidnak.

---

Jeremy: Ez hihetetlen, ülünk a fiúkkal, és egész nap be vagyunk tépve, mint annak idején az egyetemen. Ez kurvára kibaszottul jó. Ma basszad meg, jön a főellenség csávó, és azt mondja, csináljunk élő talk-showt most! Csak így, egyszeriben. Én meg mondtam a mi emberünknek, hogy Péter, baszki, nincs mitől félned, hiszel magadban.
Rosner: Na és milyen lett?

Jeremy: Fasz tudja, magyarul beszéltek.
Rosner: Ne hozz rám szégyent légy szíves.

Jeremy: Ne parázz. Két hete szereztünk kokót, és kitaláltam az eddigi legjobbat!
Rosner: Csupa fül vagyok.

Jeremy: Az lesz, hogy együtt kell indulniuk a választásokon a rosszfiúknak és a jófiúknak! Egy jó fiú, egy rossz fiú, egy jó fiú, egy rossz fiú! Basszad meg, ez a játékelmélet csúcsa! Soha senki sem veszít!
Rosner: Te hülye vagy? Ezzel az a kis hülye picsa jött az egyetemen, "jaj tanár úr, ha a pártok egymást segítenék..."

Jeremy: "Miss Rosenbaum gratulálok, feltalálta a kommunizmust!" Aztán spanban megbasztuk a kiscsajt, hogy ne legyen olyan szomorú. Na de ezt itt beszopták. Már megírtam Dorothy Rosenbaumnak is.
Rosner: Tényleg? És mi van vele?

Jeremy: Tényleg kommunista lett. Hozzáment egy niggerhez és piercing van a pinájában.
Rosner: Azt te honnan tudod? Emily megleste a jakuzziban?

Jeremy: Nem kötöm arra a nagy orrodra.
Rosner: Na jó. Mi van még?

Jeremy: Ben rájött, illetve kikutatta, hogy ez a Szűz Mária országa. Gondoltam ezt hivatalosan megváltoztatjuk. Bejelentettük, hogy már nem az.
Rosner: Ti kurva hülyék vagytok.

Jeremy: Miért? Billt is majdnem rádumáltuk, hogy vegye le a dollárról az In God We Trustot. Ha nem jön az a szopós kurva a kibaszott gecifolttal a ruciján, akkor most ateista dollárt keresnénk.
Rosner: Jeremy, te még mindig be vagy állva. Nem hallgatnak le?

Jeremy: Berezeltél?
Rosner: Ami azt illeti, kicsit aggódom érted. Nem vagy már kamasz.

Jeremy: Tudod, hiszen te találtad ki, hogy, lehet, csak ne tüdőzzük le. Egyébként más most tényleg nem nagyon van. Májusig megfelezzük a parlamentet, és ha jól megy minden, én jövőre visszajövök egy elnökválasztási kampányra levezetésnek. Aztán Florida. Végleg.
Rosner: Jeb Bush ki fogja porolni a feneked. Emily szólt, hogy illeték van a házadon.

Jeremy: Már felhívott vagy négyszer emiatt. Ezért találtuk ki az elnökválasztósdit Bennel, az itt eddig nem volt.
Rosner: Jól van Jeremy, mennem kell. Hívj, ha van valami.

Jeremy: Holnapra lesz bélyeg. Valami nagyon állatra készülünk. Ben valami szürreálisat akar, ami jól is néz ki. Május elsejére gondoltunk, valami országos jelmezbálra, vagy ilyesmi. Hutch Rióból küldött fotókat, valami ilyesmi kéne ide is. Puhítom a főnököt.
Rosner: Sok sikert Jeremy, most már tényleg indulok. Hozzál valami szépet Michellenek és a gyerekeknek is.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum