1995-2006, 11. évf. #008 

olvasói levelek
"A hálós oldalatok egy Volltreffer"

Matula Magazin - Talán azért, mert már az összes keresztényt kiirtottuk, valahogy mostanában növekedett a szimpatizáns levelek száma. Sajnos olyan még mindig nem írt, aki egyszerre tudna helyesen írni és ékezeteket is használni.

Kedves Szerkesztoseg,

A mai tetves munkanap legjobb resze volt, amikor megneztem a Matulat. Gratulalok a legujabb szamhoz, szerintem kulonosen erosre sikeredett. A legeslegjobb az egeszben, hogy azok, akik anyaznak es primitivnek tartanak titeket, soha a budos eletben nem fognak tudni olyan mondatokat leirni, mint amiket a Magazinban rendszeresen olvasni lehet.

Meg soha eletemben nem irtam ujsagnak levelet maganszorgalombol, de most valami arra kenyszerit hogy kijelentsem: a MM rendkivul szinvonalas es igenyes sajtotermek, es bizom benne, hogy meg nagyon sokaig fog oromet okozni mittudomen hany olvasojanak.

Elnezest az ekezetnelkulisegert.

Udvozlettel
Denes Balazs

Kedves Dénes Balázs!

Köszönjük elismerõ soraidat, és baszod nem fogod elhinni, de mi meg a drogokat szeretjük. Lenne is egy ajánlatunk, de ne gondolj semmi illegálisra. Arra gondoltunk, hogy nálatok a TASZ-nál biztos mindig van elfekvõben egy kis "anyag", demonstrációs célokra, vagy mittudomén. Szóval nem lehetne valamit barterelni? A bizniszmodellt úgy gondoltuk, hogy ha bármilyen állásfoglalást kiadtok akármivel kapcsolatban, mondjuk lehessen bélyeget osztogatni óvodák körül, azt mi kiraknánk a Matulára, cserébe meg küldenétek egy kis füvet. Na, hogy tetszik?

Ja, és ha kérhetnénk inkább a Pelle Andrea szállítsa le az árut, és ne te, ha érted mire gondolunk, kacsint-kacsint.

Üdv
Matula

Szervusztok.

Ez mind kurvajo hogy baztatjak a Matula-Lokál-Istent, de miert nem bassza csoruket azok az oldalak amibol ezernyi van mint ez http://www.nazi-lauck-nsdapao.com/UR31.htm pedig, nem Historia jellegu cikkecskerol van szo, az mi sem bizonyitja jobban, ugyanitt az lap aljai foto??? Vincent Organ http://www.nazi-lauck-nsdapao.com/animation01.htm ultrakemeny. Es csak rakerestem a nepszeru Google -en arra hogy neo-náci (ekezettel) Szolaszabadsag? Baszom szatok husat. Ez mi ha nem az. Vagy ez is az `ellenseg´ armanykodasa. Huh.
Ok. Valojaban azon basztam fel azagyam reggel hogy ezt olvastam "Erejüket az is mutatja, hogy mibõl húzták vissza Medgyessy Pétert. Megoldották, volt annyi erejük, akkora felületük, annyi bértollnokuk, publicistájuk" - mondta a Fidesz alelnöke. Megy cask nem is az a gond (szamomra) hogy mit mond Pokorni Zotyo hanem, hogy hogyan? Valyon honnan szedhette a nyersanyagot ehez neki? Vagy a `bertollnokai´ suttogtak a fulebe? Aki ezt kitalalta annk biztos hogy be tolllllnek egy nem kis, de tekintelyes meretu szogletes targyat a valagaba. Es amin kulonosen felidegesitettem magma hogy megkerdeztem egy baratomat aki Ott el veletek es azt mondta hogy ez mar mindennapos, nem feltuno szofordulat, kifejezes. En mar elmenekultem Kulfoldorszagba , es egyre biztosabb vagyok hogy jol tettem. Gyava nyul vagyok, Udv, es csok a lanyoknak

. novák péter jános .

Kedves Péter János!

Baszod, te vagy a második, aki csupa keresztnév.
Arra gondoltunk, ha már (nagyon helyesen!) külföldre menekültél, elmeséljük, mi történt Magyarországon az elmúlt egy évben. A Kálvin téri éjjelnappaliban a köcsög bajszos eladó továbbra is bunkó. Elkezdték táborokba gyûjteni a másként gondolkodókat. A szólásszabadságnak vége, egyre gyakrabban látni az utcákon horogkeresztes karszalagot viselõ egyenruhásokat. A Ráday utcai zöldséges Sieg Heillel köszön.

Üdv
Matula

Helló Matula!

Elkesztem olvasni a magazint...nagyon brutális.Nekem nagyon tetszik,bár én sem vagyok se jobboldali, se hívõ. Mindenesetre örülök, hogy vagytok. Remélem, még sokáig...

Joseph

Kedves Joseph!

Igen, brutális. Egyébként mit gondolsz, mi lenne a véleményed, ha jobboldali ÉS hívõ is lennél, illetve örülnél-e annak, hogy vagyunk?

Üdv
Matula

Tisztelt Matula!

1. Csináltok a Zsidó vallásnak is hasonló stílus rajzfilmet?
2. Mohamedánoknak?
3. Azért Buddhának is lehetne már erektált pénisze nem?
4. Az egyik elõzõ levélíró ilyen kérdést tett fel nektek:
Merne-e a szerkesztõség a holokaustbol készíteni egy ilyen hasonló clipet? De erre sajnos elfejtettek válaszolni. Szelektív a látásotok?
5. Tomcat levelére a válaszotok 1 pontjában az a köcsög szó miért szerepel? Menõ manó miatt? Mert úgy gondolom az egy dolog, hogy Feljelentitek ezt nyugodtan, megtehetitek, de ha õ írt nektek egy Normális hangnemû levelet akkor miért kell leköcsögözni?
Ha megtisztelnétek, akkor ebben az 5 pontban pontos és egyértelmû választ kérnék tõletek és semmi mellé dumát meg általatok viccesnek, frappánsnak vélt Választ!
Hozzáteszem: Nem vagyok jobb oldali és keresztény sem, tehát nem ilyen indítatásból írtam nektek levelet csak nem bírom az olyan vitát, ahol mellé dumálnak.

Tisztelettel: Kornél
U.I: Remélem ezt a levelet és a válaszokat kint látom majd a site-on mert azt hiszem nem csak engem érdekelnek a válaszok.

Kedves Kornél,

A leveled tessék, itt van kint a site-on, de sajnos a válaszokat elhagytuk valahol. Kár, mert tényleg iszonyú sokat foglalkoztunk a kérdéseiddel. Elnézésedet kérjük, olvass minket továbbra is, és ha úgy érzed, további kérdéseid vannak, nyugodtan fordulj megint hozzánk.

Üdv és még egyszer bocs
Matula

A hálós oldalatok egyszerûen egy Volltreffer, ahogy ezt náciland-ben mondani szopás<--- hopp csúnya baki tehát szopás <----na már meginn' no mindegy nem próbálom kimondani a szokás szót, mivel a mi MAGYARMAJKAPAPÁNK sem tesz fonetikailag különbsegget, jaj már meginn' ..

Sok kitartást és szaftos iróniát követelek!
afdegfh

Kedves afdegh! (egyébként ez az igaz neved?)

Ahogy azt nácilandban mondják, a szubkultúrák mindig vonzották az õrülteket, és úgy tûnik, ez alól mi sem vagyunk kivétel. Szerinted egyébként azt írni a különbséget helyett hogy különbsegget, az menyire jó poén? Tudsz az ilyennél akár jobbat, akár rosszabbat?

Üdv
Matula










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum