1995-2006, 11. évf. #008 


Programajánló

Lothar Matthaus - Hallo, freunde! A magyar labdarúgó nemzeti tizenegy futballcsapat válogatott új edzõ szövetségi kapitánya vagyok, és mosolyoffenzívám részeként ajánlanék néhány kulturisches csemegét ennek a kelet-európai országnak. Mint ismeretes, 150 alkalommal öltöttem magamra a német nemzeti nationalelf futballcsapat mezét, amióta pedig nem, azóta sikeres edzõ vagyok.

Február 5. csütörtök, David Rodigan, A38

Ez egy néger-program? Akkor miért nem azt a négerfrizurás néger Gullitot hívták ide a béna országukba edzõnek? ... Ja, hogy fehér. Na most értem. Szóval ez a Rodigan egy angol, aki reggae DJ már elég sok ideje. Mi, németek is szeretjük a reggaezenét, de én nem. Egyszer láttam egy egész csapatnyi kolumbiai kosaras asszonyt a müncheni reptéren, hát nem mondom, hogy mint a majmok, de azért nem álltak messze. Önök magyarok magasabb rendûek a négereknél.

Február 7. péntek, The Real McKenzies, Kultiplex

Nos, õk kanadai ál-skótok, és punkzenét játszanak, mint a Toten Hosen, akiknek van egy szép daluk a Bayern Münchenrõl, pedig düsseldorfiak. A skótokat azt gondolom, nem kell bemutatnom, az angoloknál alacsonyabb rendû népség. Mint közismert rólam, 150-szeres válogatott vagyok, és soha nem kaptam ki angol válogatottól, és nem is fogok. A kanadaiak is alacsony rendûek, favágó untermenschek, akiket még az önök silány országának fussballistái is legyõztek az 1986-os VB-n. Ahol én igazságtalanul második lettem.

Február 7. szombat, Lajkó Félix és zenekara, A38

Nem egészen értem, hogy õ magyar-e vagy szerb. Én a Balkánhoz vegyesen viszonyulok - nem tudom látták-e már a jelenlegi feleségemet, aki egy csinos szerb asszony. Ugyanakkor a Partizan Belgrád csapatánál eltöltött néhány hónap alatt jobban megismertem ezt a népet, amely mindazokkal a rossz tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekkel mi, németek nem. Remélem Lajkó úr inkább a feleségemhez hasonlóan viselkedik!

Február 14, szombat, ATB, Home Club

Ide magam is ellátogatnék, ha fiatalabb lennék néhány évvel, és nem lennék 150-szeres német válogatott. ATB igazi neve Andre Tannerberger, és technozenét játszik, amiben mi, németek kiválóak vagyunk. Például vegyük az olaszokat, akik nem játszanak értékelhetõ technozenét, és ez az aljas és csaló futballjukon is meglátszik. ATB a könnyûzene Carsten Janckerje, aki egy tehetséges német futballista.

Február 15. vasárnap, Cali Agents: Rasco & Planet Asia, A38

Azt hiszem mielõtt tovább mennénk, le kell szögeznem, hogy visszataszítónak tartottam, amikor az 1990-es futballvébén a néger Rijkaard leköpte nyálával barátomat és kollégámat, Rudi Völlert, akinek egyébként akkor néger haja volt. Az itt fellépõ fiúk is négerek, az amerikai rap kiválóságai. Azt hiszem, nekünk németeknek sikerült már bebizonyítanunk, hogy ebben a mûfajban is tehetségesek vagyunk, a lányaim is szívesen hallgatják az Absolute Beginnert meg a Freundeskreist. Kívánom, hogy egyszer majd õk is kultúrálhassák önöket.

Remélem sikerül megfelelõ programot találniuk az önök számára, még annyit említenék meg, hogy Ausztriában sikeres edzõ voltam, és mindent megteszek azért, hogy 2006-ban otthonomban, Münchenben dirigálhassam a világbajnokságra kijutó magyar fiúkat.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum