1995-2006, 11. évf. #050 


Programajánló

Varga Csaba törzsőrmester - Erőt, egészséget, kisköcsögök! Varga Csaba törzsőrmester vagyok, a Készenléti Rendőrség beosztottja. Nézzük, mit csinálhatnak a budapesti fiatalok a következő hetekben, különös tekintettel a nemzeti ünnepre. Ha egyébként tényleg kíváncsiak vagytok a véleményemre, szerintem mindenki maradjon a seggén otthon, és akkor nem lesz zűr.

Balkan Fanatik, Transglobal Underground, október 20., Petőfi Csarnok

A rendet mindenáron megőrizzük, akármit is magyaráznak ezek a puhaszájú jogászgyerekek. Nekem van egy kedvenc mondásom, amit az ügyvédnek mondok, ha nagyon akadékoskodik: pofát befog, feláll, kimegy! Ez mindig be szokott jönni. És ha azt mondom a szakaszomnak, hogy vigyetek be mindenkit a Petőfi Csarnokból, akkor be is visznek. Ezért kéne inkább otthon maradni. De ha hoznak egy hastáncosnőt magukkal ezek Londonból, akkor őt küldhetik hozzám. Úgy megbaszom, ahogy majd azt a Budaházyt fogják az új barátai a kaptárban.

Emil.Rulez!, október 21., A38

Nekem három bajtársamat is eltemették a múlt hónapban, miután kővel szétbasztátok a fejüket a tévénél. Nem pofázik vissza, azt majd én tudom, hogy van: úgy van ahogy mondom, hárman meghaltak, írhat akármit a köcsög újságíró. Ez a faszszopó Hajós meg ahelyett, hogy meghúzná magát, nekiáll pofázni, mintha bárki is kíváncsi lenne a véleményére. A fehér isten faszáért nem tud kussba maradni az ilyen? Ennek is odabasznék egyet a tonfával.

Ferencváros-Békéscsaba, bajnoki labdarúgó mérkőzés, október 21., Üllői út

Ha rajtam múlna, az összes fradista bent térdelne a fogdában minden meccsnapon, 24 órán keresztül. Kezeket tarkóra, és aki megmozdul, annak rábaszni a fejére. Majd megunja. Én nem tudom, minek ez a nagy lazaság, egyszer kéne szarrá verni az összeset, és utána rögtön rend lenne, senki nem merne emberkedni. Mostanában az a divat, hogy azt hiszik, mindent meg lehet úszni, ha nővel vagy. Hát kurvára nem. Ezzel a két kezemmel pofoztam végig egyszer az egész kocsisort, amikor még csak sima zsaru voltam, és ha fennáll a közrend megzavarásának veszélye (márpedig azt én döntöm el, mikor van így), akkor a ribanc is csak ugyanolyan ember, mint bárki más, könnyen dózsást csinálunk belőle is: lilára verjük, ahogy viccesen mondani szokta a századosunk, a Fazekas Zoli.

A Szabadság Hőseinek Tere, térinstalláció a forradalom után kivégzett 228 politikai elítélt emlékére az új '56-os emlékmű melletti területen, október 23. hétfő - november 3.

Ilyet még nem basztam, de ha valaki itt akarja elbaszni az idejét, hát tegye. Azért ne csodálkozzon, ha kap egyet vagy kettőt, nagyon ideges mindenki, mert itt lesz egy csomó nagykutya külföldről, meg a háromkirályok is. Most szólok, hogy senki ne jöjjön balhét keresni, ne öltözzön és ne viselkedjen kihívóan, este meg pláne ne kujtorogjon az utcán, ilyenkor a rendes ember különben is alszik.

Besh o droM, október 26., A38

"Reményteljes kísérlet a közönség tánccal történő elpusztítására" - írják a szervezők. Most akkor mi a kurva anyám van? Picsának-fasznak kell mindent szétbaszni, tönkretenni?! Ja, most látom, hogy ezek cigányok. Akkor már értem. Ezeknek is csak kint nagy a szájuk. Aztán ha rábasznak, akkor meg nyüszítenek és összeszarják még a rabomobilt is.

Death Disco - Alan McGee, Tim Burgess (Charlatans), október 28. Trafó Bár Tangó

Angolok, drogosok, buzik. Szép kis társaság. Az ilyeneknek szoktak örülni a Venyigében, az ilyen kis buzifiúknak. Egyik pillanatban még nagy a pofánk, a másikban meg már sírunk, mint a fürdőskurva. Ezt tudjátok ti. Nem baj, most legalább egy életre megtanuljátok mindannyian. Lehetsz te akármilyen király odakint, de ha egy szál faszban fekszel a földön a Markó pincéjében, akkor ez a faszfej Gyurcsány sem menthet meg egy kis neveléstől, kisköcsög.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum