1995-2006, 11. évf. #045 

mise
A setét kommunizmusban mutatkozik meg a jó keresztény!

Kocsis atya - Szájbabaszott, hülye magyarjaim! Szándékosan fogtam be a pofámat eddig, de most, hogy nagyjából véget ért ez a szánalmas kaparás a hatalomért, ismét köztetek vagyok, hogy visszazökkenjetek a rendes, keresztény kerékvágásba.

Buzikáim sokan vagytok, akik hittetek ezeknek az agyalágyultnak. Azoknak, akik most kerültek a vájúhoz, hogy dagadtra hizlalják magukat és köreiket. Pontosan ugyanazokról az alakokról van szó, akik évezredek óta hajtanak a hatalomra, akiket hol grófnak, hol tanácsosnak, hol bíborosnak neveztek. Én ne tudnám, mirõl szól ez az egész!

Bizony, gyermekeim, amíg létezett az egyházi tized, jobban csillogott a pofánk, de sajnos a pozíciókért olyan harcok dúltak, hogy én igazán örülök az egyház elszegényesedésének. Arról nem is beszélve, hogy örülünk, ha egyáltalán akad jelentkezõ a papi pályára!

Tudjátok, szájbabaszott hülye testvéreim, ezek a mocskos állatok, pontosan akkor teljesítik az ígéreteiket, amikor az Anyaszentegyház az övéit, vagy ha így érthetõbb: akkor, amikor eljön értetek a Feltámadás.

A mai, szezonnyitó misén ezért a hitrõl és a jövõrõl fogok értekezni nektek.

Kedves testvéreim, nem semmittevéssel töltöttem ám az idõmet, hanem távolról figyeltelek benneteket. Még a választások elõtt történt, amikor ketten közületek, két imbolygó férfialak kitántorgott a kocsmából, és hazafelé indultak. Útközben politizáltak, egyikük Gyurcsány Ferenc, másikuk Orbán Viktor mellett érvelt. "Az egy fasz" - mondta az egyik, mire a másik: "Anyád egy fasz, te barom!"

Így vívódott a hazafelé vezetõ úton e két jótét lélek, és mivel a látási viszonyaik erõsen romlottak a házibor hatásától, másfél órába telt ez a hazaút. "Higgyed mán el, hogy hülye! Hülye!" "Gyurcsány nem flúgos, csak jókedve van!" És így tovább.

Amikor otthagytam õket, kedves testvéreim, ezeket szavakat kaptam még el: "Idefigyejjé´ most már, még egyszer lefaszozod az Orbánt, széjjel baszlak!" "Idefigyejjé´, kis öcsi, mondom, hogy egy fasz!"

Testvéreim, szájbabaszott, hülye magyarjaim! Mi következik ebbõl?

Primitív, bunkó nép vagyunk, higgyünk inkább a templomban! Ezt úgy véssétek eszetekbe, ahogy mondom, az anyátok picsáját! Úgy vagytok ti ezzel a politikával, mint öreg zsidó az özönvízzel: amíg nem jön, szarik bele, ha meg itt van, csak kapálózik és belefullad.

Drága testvéreim, akárhogy is alakul a választások kimenetele - így is, úgy is megérdemeljük, ami következik. Most még csak az egyiktek szája sír, de néhány hónap múlva az egész bagázs itt fog nekem megint rimánkodni, hogy imádkozzam ide Isten királyságát, mert az MSZP mégsem hozta el az üdvösséget. Bizony mondom, így lesz, mert így volt az utolsó 16 évben veletek mindig.

Én hiába mondtam az elején, hogy hagyjátok az egészet, ti azonnal leugattatok: "Csitt, te csuhás, te, fideszes faszszopó!" "Kocsis atya, magának most kussba legyen a szája! Hallottuk ám, hogy a Fidesz az Istennel cimborál!"

Én széttártam a kezemet, és imádkoztam a szûzanyának, ne haragudjon meg rátok, amilyen kicsinyke, olyan hülye a népe.

Bezzeg a Szûz Mária azonnal megbocsátott! Azt mondta nekem:

"Hallod, Kocsis atya, hagyd õket, hadd tombolják ki magukat! Hidd el nekem, a magyarok még jól viselik az ilyet, de nézz körül a lengyeleknél, vagy Dél-Amerikában! Ha éppen nem ûzik el a kormányt, a kormány ûzi el õket. Haj, messze vannak még a Paradicsomtól! Inkább vessetek számot a jövõvel!"

Látjátok, köcsögök, a Szûz Mária akkor is komáz benneteket, ha ti a szaros seggeteket mutatjátok neki!

Bizony, mondom néktek, vessünk számot a következõ négy évvel, hogy felkészülten várjuk a következõ választást, de még inkább a mennyek országának eljövetelét.

Arra már most fogadok akárkivel három júdáspénzben, hogy XVI. Benedek nem fog ellátogatni Magyarországra. Egyrészt nem egy utazós típus, másrészt kurvára nem kíváncsi a vörösök pofájára. Azért ne lógassátok az orrotokat, egy cirkusszal kevesebb lesz az évben, képzeljétek el, amint botrányt csinálok az ünnepi mise közepén.

A katolikusok továbbra sem jutnak internethez, mint református testvéreink, mert az SZDSZ-szel rosszban vagyunk. Biztos az idegesíti õket, hogy az imádkozással még mindig az ország egész területén kapcsolatba léphetünk az égiekkel, ami az internethozzáférésrõl már nem mondható el.

Lesz egy-két buzeráns mûvész, drága barátaim, aki kihasználja a szélcsendet, és valami véres, szaros, vallási témájú mûvel akar majd bekerülni a híradóba. A Semjén Zsoltiék majd idegeskedni fognak, hülyeségeket beszélnek, és az ostor persze rajtam, rajtunk fog csattanni. Megint a papok lesznek a faszok. Komolyan, mintha mi volnánk a rendõrök, basszameg, akikrõl hülye vicceket szokás gyártani!

Kevesebb pénzt kapunk az államtól, kedves testvéreim. Ezt úgy kell érteni, hogy pünkösdtõl emeljük az egy fõre jutó adomány összegét: ha nem akartok a Pokolra kerülni, helyette kimeszelt templomban ücsörögni vasárnaponként legalább kétszáz forintot dobjatok a perselybe.

Nem kell hõbörögni! Cserébe bevezetjük az ötödik adventi vasárnapot, és egy nyári karácsonyt is tervezünk, szóval ünneplés, elmélyülés lesz bõven, igaz, szerényebb keretek között.

Mivel a nyeregben érzik magukat, elõ fognak állni a melegházasság ötletével, amit én nem ellenzek, mivel a gyónásokból pontosan tudom, hogy mindenkiben lakik valahol egy kicsike vagy épp nagyobbacska Michael Jackson. Ne nézzetek ilyen bután, csak én tudom az egész világon, hány buzi van köztetek! Nem kevés, barátocskáim. Aki a házasodni akar, hadd tegye, csak aztán nehogy felülkerekedjen bennetek lakozó az Arnold Schwarzenegger, és megbánjátok, hogy a világra jöttetek. De mindenekelõtt a Jézus Krisztust keressétek magatokban!

Ha az SZDSZ bevezeti a melegházasságot, amit azért kétlek, de ha mégis, akkor én írok egy levelet a Vatikánnak, hogy azonnal vessenek véget a cölibátusnak. Követelni fogom!

Ha már a buziknak is mindent szabad, akkor már tényleg csak mi leszünk azon utolsó hülyéi a világnak, akik nem baszhatnak törvényesen. Én különben is csak reverendában szeretek dugni, ez hozzátartozik a stílusomhoz, de minden szabályt én sem akarok megszegni, ha rárántok, átöltözöm.

Szájba baszott, hülye magyarok, látjátok, Istentõl kell félni, nem a jövõtõl! Legyetek jók és járjátok az igazak útját, semmi bajotok nem eshet!

És végezetül sose felejtsétek: a jó keresztény a legádázabb kommunizmusban tudja magából kihozni a maximumot!










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum