1995-2006, 11. évf. #041 

pina&profit
Timi (22), a nyílt

Lukci Luke - Volt már nekünk lemez-, étterem-, film és pornókép-kritikánk, hát tessék, most itt a vélemény-műfaj igazi vadhajtása, amit csak a csúcsszuper-hipervagány Matula Magazin vállal be: kurvakritika.

Előjáték

Démont akartam hívni, de helyette Timi vette fel. Biztosított, hogy ő is szép. Nem voltam netközelben, úgyhogy ezt nem tudtam ellenőrizni. Mert most mit mondott volna: nem, én kurva ronda / ronda kurva vagyok, büdös és kankóm van, de Démon nem ér rá? Utóbb kiderült, hogy a neten Anett néven érdemes rákeresni. Timi, az Anett azt mondta, hogy tizenhárom ker. Mondtam oké, másfél óra.

A megadott címnél láttam, hogy ez egy új ház a régiek között, lakóparkdarab az XY utcában. Ez igen, profi környezet. A házszám előtt újra telefonáltam - ilyenkor szokták csak megadni hova kell csöngetni. A sok telefonos/faszverő paraszt ne szórakozzon.

Nyílt az ajtó, lifttel fel majdnem a plafonig. Mondom, új ház volt, tükrös lift, megcsodáltam benne magam, és már vártam, hogy néz ki a hely, meg a csaj.

A telefonban még tisztáztuk, hogy lesz "kölcsönös francia". (+3e, de érdemes hozzá ragaszkodni. Ki tudja, hogy melyik kehely rejti a csodát! Általában igen illatos a puncijuk.) Megállapodtunk, hogy egy órát kérek (10e a tarifa, szinte mindenkinél - lehet 8 ezerért fél órát kérni, de hát bassza meg inkább magát, aki ezen spórol, ugye paraszt?)

Én előtte zuhanyozom. Általában helyben is lehet zuhanyozni, az akció előtt, de az más. És én bekenem magam mindenféle krémekkel, hogy ugyanolyan illatos legyek, mint majd ő. Vagy rákészül az ember a kurvákra, vagy nem.

Beléptem, és rögtön négy csaj fogadott. (-3 pont, ezt nem szeretem, én eggyel beszéltem, nem kell eltérni a megállapodásoktól). Nagy pecó volt, szeparált szobák nyíltak szépen egymás mellett. Bevezettek az egyikbe. Odaálltak elém négyen, hogy akkor válasszak. Baszki, dehogy választok, nem választani jöttem. A korrekt dolgokat szeretem, megbeszéltük ki kicsoda, nem kell elölről kezdeni, ár, kölcsönös francia, minden tuti volt az előbb még. Kérdem kivel beszéltem telefonon. Rámutattak az egyikre, szép, helyes lány (+3 p). Nem túl ribancos, inkább kedves. A hangja is, mondta "Velem". (1p). Hát, ha veled, akkor téged választalak.

Hölgykoszorú végre el, Timi, az Anett is el, én meg ott maradtam a szobában. Hangulatfény, meg tombolt a fengshui. A muzikcenteren üvöltött a Sláger rádió. Próbáltam lehalkítani. Anett, a Timi időközben visszajött, segített csillapítani a hifit. "Akkor rendezzük az anyagiakat". Rendeztük. 15 ezret adok, visszahoz majd kettőt? Vissza. Anett, a Timi el, én próbáltam átrakni a hangfalat az mp3 lejátszómra, de a dugasz baszott meglenni. Akkor slágerekre kúrunk, fakkit.

Elszívtam egy spanglit az erkélyen - kicsit erősre sikerült a tekerés, mindig 2 emberrel számolok, de eddig egyik se szívott velem, T.A. se fog, naná. Ha már kurva, és illegalitásban van, akkor ez mennyit tenne hozzá vajon a büntetési tételhez? (-5p). E költői kérdéssel vége volt az előjátéknak. Hajrá paraszt.

Akció

Beálltam. Kimentem. Inni meg hugyozni. Közben egy guggoló kurva rám vigyorgott, egy másik - ő lehetett a madám - meg vagy húsz telefonnal egy tálcán bevonult valahova. Én csak néztem, a filing titokzatoskodó meg finomkodó, faszomba, nem érdekel (-3p).

Amíg szívtam, Timi, az Anett lezuhanyzott, törülközőbe tekerve jött vissza. Ennyit a szexi fehérneműkről.(-2p). A teste viszont szép, az arca kedves. A hangja is még mindig. Beszélgettünk előtte egy kicsit, már nem emlékszem miről, a testét figyeltem: a hasán fura csík. "Túl gyorsan fogytam sokat", avatott be, hát baszki én is így csinálnám, ha nem lennék kibaszott vékony.

A combját simogattam, 69-es pózra készültünk, találok egy forradást. "Macskám van", mondja (5p). 22 éves, másfél éve tolja az ipart, ahhoz képest nem volt túl kezdeményező (-1p), inkább kifejezetten visszafogott. Egyszer-kétszer mert csak magától csinálni valamit, amikor két pózváltás között belebambultam a rádióba, akkor korrekten visszahozott. Elkezdett a puncijával játszani, én néztem, szép, gyönyörű, majdnem simára borotvált (3p). A bőre kicsit túlszoláriumozott, de selymes, jó volt hozzáérni és még jobb hozzásimulni.

Odaadóan szopott. Kétszer majdnem fröcsköltem, de muszáj volt visszatartani a gecit. Mindig vissza kell tartani a gecit. Persze kotonnal volt minden. Ez csak akkor szar, amikor folyamatosan érzed a vigyázó ujjakat a farkadnál, "nehogy lecsússzon", ezt mondaná ha rákérdeznél miért van ott állandóan az ujj. Érzed a félelmet és ez szar (-5p). Szerencsére más gesztusaiban ez a félelem nem volt ott. Csak teátrális gesztusokat várt. Bassza meg, ha én halk vagyok, miért kell neki is annak lennie?!

Pózok: hagyta hogy úgy csináljam és addig, amíg gondoltam. Ez egy idő után kevéssé izgalmas. Az már inkább jó, hogy magától - na meg tőlem - lesz nedves. Nem kellett síkosító (+4p). Nem sültem el. Nem baj, elszívtunk egy cigit. Sőt, a végén hozott egy pohár vizet is. Eldumáltunk, puszi, peace, és egy zöld névjegykártya a telefonszámával.

Utójáték

A tálcatelefonos hölggyel mentem le a liftben. "Jól állt a kezedben a tálca", elmosolyodott, a földet nézte, áradt belőle az érzékiség baszki. Szőkített haj, baszomsok smink. "Kiélt ribanc" mondaná a sok macsó paraszt. Az is, gyönyörű (10p). Ki a kapun, ő jobbra, én balra, majdnem hazáig sétáltam.

Timi, az Anett ottmaradt, az emléke meg itt van énvelem.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum