1995-2006, 11. évf. #033 


Hírügynökségi jelentések

Matula Press - Teljesült a Magyar Nemzet szerkesztőségének álma... Sólyom Lászlóról kiderült, hogy gonosz... Szigorodik a nyelvtörvény... A Snake II-t támadja az új mobilvírus... Lebukott a Matula.

TELJESÜLT A MAGYAR NEMZET SZERKESZTŐSÉGÉNEK ÁLMA

BUDAPEST (2005. június 11) - Reménytelen várakozással teli évek értek véget a Magyar Nemzet szerkesztőségében június 10-én, amikor a jobboldali napilaphoz megérkezett a hír: előző este cigányok megerőszakolták valamennyi SZDSZ-es parlamenti képviselő és prominens liberális értelmiségi fiatalkorú lányát. A szerkesztőségben a hír hallatán azonnal pezsgősüvegek kezdtek pukkanni, néhány idősebb újságírónak pedig könnyek kezdtek csillogni a szemében.

"A D-209 ügy kirobbanása óta nem éreztük ilyen jól magunkat" - nyilatkozta a Matula Magazinnak az újság egyik szenior munkatársa, aki nem járult hozzá neve közléséhez. "Ez szebb, mint amire valaha is számítottunk. Én például mindig is csak azt kívántam, hogy Demszky Gábor, Fodor Gábor és Bauer Tamás lányait erőszakolja meg néhány cigány, és erre tessék, mindegyikét elkapták. Most aztán baromira kíváncsiak vagyunk, mikor mernek újra kiállni a kisebbségek jogaiért, hahaha!"

SÓLYOM LÁSZLÓRÓL KIDERÜLT, HOGY GONOSZ

BUDAPEST (2005. június 12.) - Nem sokáig örülhetett a civil társadalom és az ellenzék annak, hogy a szoros, nemes és érdemtelen küzdelemben nem a szocialistafavorit Szili Katalin, hanem Sólyom László lett Magyarország következő köztársasági elnöke. Az egykori alkotmányjogászról ugyanis kiderült, hogy Rákosi Mátyásnál is gonoszabb. Mint ismert, a Védegylet civil szervezet által beajánlott Sólyom Lászlónak szinte az egész ország drukkolt az államfőválasztáson, mert az álnok vidéki karrierista Szili Katalint senki nem akarta a köztársaság első emberének - a szocialistákat kivéve. Az Országgyűlés végül Sólyomot választotta meg a választás harmadik fordulójában.

SZIGORODIK A NYELVTÖRVÉNY

BUDAPEST (2005. június 8.) - Július 1-től nem lehet használni a "dohányzóasztal" kifejezést, hacsak nem egy valóban dohányzásra használt asztalról van szó, illetve a "dohányos" szó helyett közterületen csak a "halálos beteg"-et lehet használni, döntött a törvényhozás szerdán. A nyelvtörvény szigorításával a törvényhozók célja, hogy egyre kevesebbet lehessen találkozni környezetünkben az amúgy is idejétmúlt divattal, a dohányzással.

A módosításra azután került sor, hogy egy 17 éves fiatal, aki együtt élt 12 éves barátnőjével, egy dohányzóasztalt vásárolt az IKEA-ban. A fiatalember ezután egy hónap alatt rászokott a dohányzásra, és verni kezdte az élettársát, aki ezért az italozó életmódban keresett menedéket. A fiatalember az asztalra felvett hitel törlesztése miatt nem tudott cigarettát vásárolni, ezért többször megerőszakolta a lányt, aki végül alkalommal aljas felindultságból hasba szúrta őt. A tragédia cselekvésre késztette a képviselőket. A "dohányzóasztal" kifejezés helyett a "frissgyümisztal"-t, ami az MTA ajánlása alapján a frissgyümölcsevő-asztal tömörített változata, javasolja a törvény.

A SNAKE II-T TÁMADJA AZ ÚJ MOBILVÍRUS

HELSINKI (2005. június 1.) - Minden idők legpusztítóbb mobilvírusát fejlesztették ki orosz mobilkalózok, jelentette be rendkívüli sajtótájékoztatóján Mikka Putilainen, a finn Nokia vállalat ügyvezető igazgatója. A vírus, amely becslések szerint máris több millió mobilkészüléket fertőzött meg, kizárólag a finn cég készülékeiben működő Snake II játékot támadja meg. Putilainen elmondta, a vírus a fertőzés után azonnal törli a készülékből a high score eredményt, és 4 órán belül eléri, hogy a játékot soha többé ne lehessen megnyitni.

LEBUKOTT A MATULA

BUDAPEST (2005. június 13.) - Őrizetbe vette a rendőrség a Matula Magazin munkatársait hétfőn a hajnali órákban, a szerkesztőség tagjainál tömeggyilkosságokra alkalmas provokációs akcióterveket foglaltak le. A hatóságok alapos házkutatást végeztek, majd átadták az ügyet a Nemzetbiztonsági Hivatalnak, amely rövid vizsgálat után megállapította, hogy "a fiúk" 2,5 millió emberrel végeztek volna, ha a magazin 34. száma a boltokba kerül. A rendőrség a tagok lakásaiban lőfegyvert és pedofil pornóképeket is lefoglalt.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum