1995-2006, 11. évf. #033 

olvasói levelek
"A magyar nincs abban az állapotban"

Matula Magazin - Érdekes megfigyelést tettünk: amikor a Demokrata cikke megjelent a Matuláról, özönleni kezdtek az olvasói levelek. Ellenben amikor az Magyar Nemzet Online publikált alapos és informatív cikket Antall József inkontinens szelleméről írt költeményünkön felhorkanva, nem jött semmi. Reméljük ezzel segítettünk a távoli jövő valamelyik médiakutatóján.

Ennyi kampánydumát sűríteni egy programajánlóba nem kis teljesítmény. Elismerésem Andrassew Iván, és kösz a sok új infót:
- van egy fia, Milos
- Orbán egy köcsög.

bongo

Kedves Bongo,

Sajnos az Iván már csak ilyen. Mi is mondtuk neki, hogy ciki, de hiába. Rád talán hallgat.
Sok sikert.

Üdv,
Matula

Hey Guys,

Having read your drivel , can't say you're the pinnacle of journalism.
Must be pretty tough trying to smear Mr. Lovas especially from a bunch of low-life doorknobs like you.
No small wonder the content of your magazine mirrors its authors.
Catch you later dummies.

BV


Kedves BV,

Arany János hazájában Arany János nyelvén beszélnek, kérjük, hogy te se tedd tönkre ezt a szép hagyományt.

Üdv,
Matula

Sziasztok!
Bár én csak egy internetező kis béna pöcs vagyok, és nem érek fel a ti megkérdőjelezhetetlen felsőbbrendüségetekkel, de vettem a bátorságot hogy talán megszántok egy hozzám hasonló halandót és válaszoltok arra a kérdésre hogy. Ne kössetek bele a levél stilisztikájába és a helyesírási hibákba, mert a nyelvtan nem az erősségem. És a "nyelvtan" szóra ne csináljatok orális szexre asszociáló poént. Kérdés: A Top20 zenés összeállításotokban mit keres a Tankcsapda és miért nincs benne a Kontroll csoport? "Ne menjetek át rajta tízen, megszakad érte a szívem" Most leírok egy viccet hogy aminek nincs értelme leírva, csak elmondva:

Hogyan mondod ki Darth Vadert 19 "t" betűvel?

Hát így:

tttt tttttt ttttttttt

üdv: dancilynch

Kedves dancilynch,

Azért nincs benne a Kontroll Csoport, mert minden egyes cikkünket engedélyeztetni kell a honlapot fenntartó SZDSZ-szel. Mi szerettük volna a Kontroll Csoportot is, de Kuncze Gábor a nagy paraszt bajszával kihúzatta, és beírta helyette a Tankcsapdát. Mit tudunk tenni?
Amúgy nagyon páncél volt a vicced :DDDDD

Üdv,
Matula

Sziasztok!

Srácok, nagyon jók vagytok, de a Nemzeti Légió-ból az első bekezdés elég gyengus lett:
"...és ezt olyan komolyan vedd, mintha anyád lenne mellrákos, nem a Kylie Minogue!" Ez se nem jópofa, se nem humoros kultúrtahó sem nem semmi. Ennél azért többet szoktunk meg tőletek!

A legjobbakat, és hajrá!

Máté

Kedves Máté,

Bocsánat, Kylie-val többet nem viccelünk.
(De ha meggyógyul, akkor azért a szeme közé spriccelünk :DDDDDDDDDDDDDDDDD)

Tibi

a blogod:)) apró darabka szar, kezhedsz gondolkozni a felhozatal bővítésén pornós ismertetőkkel mer ez gyenge , bűzlik az izomszagtól (gyk erőltetett ) érted.. montammár hogy fos ? csak egy mocskos nyomiképű ganaj lehetsz te is meg a haverjaid is akiknek fekszik ezaz oltári humorod amitől majd beszarok, "Ezeket a sorokat is egy zsidó fogalmazza neked, aki ha tehetné, feldúlná a falvad, megerőszakolná a lányaid, meginná a borod, felgyújtaná a búzamezőid, évszázadokra lakhatatlanná tenné a környezeted, téged pedig felakasztana." erre bazdmeg, nemtommitmondjak má nem tudok mit ERRE elég lesz annyi hogy FAG , FAG , FAG, matula té pedig Captain. FAG tiszteletbéli buzellária kancellár fosiszta paraszt,te rohadt állat téged meg remélem kurvagyorsan kikergetnek ebből az országból, te kis punk pudvás geci TAHÓ ÁLLAT nem kell hogy sírjon a szád válaszért kisköcsög, buzeráld csak a mocskos köpedék városi brancsodat vele te szerencsétlen

Kedves Barátunk,

Te mióta vagy boldogtalan?

Üdv,
Matula

fefének! Beleolvastam remekbe sikerült versecskéidbe és azt tanácsolom sürgősen forduljál egy elmegyógyászhoz, ha még nem késő. Vagy ha állapotodon már nem lehet változtatni akkor kösd föl magad!SZerintem szebb lenne a világ nélküled! ördög veled!

Barátom,

Biztosíthatlak, hogy Fefe már napok óta élettelenül csüng egy vágóhídi disznókampón.

Üdv,
Matula

Kedves(?) Matula!

Asszem nem hoztatok ki mindent ebből az IZSDB dologból. Körülnézve ebben az országban, iszonyú szellemi igény van most egy jó kis könnyed zsidózásra. Jó is az, lehet vele tematizálni a közvéleményt, nácizni, mocskosliberálisozni szarásig, jó kis össznépi móka ez, na.

A kulcsszó: megtalálni a piaci réseket.

Javaslatom:
1. Felvesztek a database-be.
2. Beperellek Benneteket.
3. Fasza kis média-kiaraktpert rendezünk, úgy lenácizlak Bennetekt, hogy csak na.
4. Tüntetést rendezek, felkérjük TGM-et meg még néhány SZDSZ-es csókát egy kis dörgedelmes szónoklatra, némi rettegéssel fűszerezve. Ha mázlink van, Gyurcsány is mond valami értelmeset (valszeg mond).
5. Cikkek jelennek meg az összes mérvadó politikai szennylapban. Elkezd cirkuszolni az összes botrányra híres kertévé. A Napkelte begerjed, az ATV, a HírTV meg a RTL Klub SMS szavazást rendez... A politkusok dagadó nyaki ütőérrel mutogatnak egymásra.

Eddig volt a premarketing.
Itt jön a biznisz.
A kulcsszó: Merchandise.

6. Pólókat nyomtatunk ilyen feliratokkal: 'Vegyetek fel az IZSDB-be, zsidó vagyok, nem szégyellem'. De mivel az egyész piacot le akarjuk fölözni, ilyet is: 'Éljen a Matula, éljen a szólásszabadság!'. Emellett gyártunk matulás színekben 'bobble hat'-eket ( hogy mondani matyarul?), kis összecsomagolt bőröndöket, IZSDB-s kulcstartót, anti-IZSDB-s kulcstartót, műanyag tollakat, meg ilyesmit...
7. Mindezt terítjük a piacon. Gondos premarketingünk nyomán kaszáljuk a pénzt.
8. Osztozunk, plusz kifizetitek nekem a perben megítélt kártérítést (pár 10 milla csak, nyugi).

Ennyi a koncepció. Reménykedem pozitív válaszotokban.
(Az csak elhanyagolható mellékhatás, hogy a honlapot is mégtöbben(?) fogják felkeresni.)

r.

Kedves r.,

Benned egy Tomcat veszett el.

Üdv,
Matula

Kedves Matula,

Szeretném megtörni mások álltal felállított sztendert, miszerint az sem höjje aki hallgat. Különben is csak kérdeznék!! (Apropo, elnézést kérek az ékezetek pontatlanságájért, bár tudom hogy a külcsíny és a belbecs harmoniája a jóizlés oszlopos tagja, de értsétek meg, hogy itt faluhelyen a rock&roller fontosabb)

Azt szertném tudni, hogy az olvaso körötöknek hány százalékát sorolnátok az alabbi sztereotípiába:
Föhösünk fasza, keredenc alkatú és nagypofájú karakter. Külföldi rokonaik -akik egyébként ugyan azon falu leszármazottjai- meghívják magukhoz egy röppke turnéra. A sok értelmes program közt természetesen ott van egy kínai vendéglö látogatása is, ahol a házigizda megjegyzi, hogy szerinte a kínai konyha az egyik legcsípösebben kottyvasztó társaság. Majd még a pincér "okoskodása" alapján hozzá is teszi, hogy az a zöld micsoda (kínai-szines-torma alias wassabi) az kimondottan erös. Erre föhösünk a diónyi gombócot lenyomozza a torkán, majd ugyan azzal a lendülettel ki is fekszik a tataminon minden féle rászámolás nélkül...

Ha lennétek kedves számokban kifejezni véleményeteket...
Kitartás,
Lev

U.I.: Aki a válaszotokat olvassa és rendkívül csavargattja a fejét (es teszem azt meg anyázik is), annak üzenném, hogy a Matula nem kötelezö, lehet helyette extrém sportokat nézni a teliben.

Kedves Lev,

A válaszunk számokban kifejezve: EPRES PUNI.

Üdv,
Matula


Kedves Matula!

Csatlakoznék az előző számban lévő olvasói levélhez. A magyar nincs abban az állapotban, hogy az izsdb-n röhögni tudjon. Ez itt igaz, dehát kinem szarja le, hogy néhány önérzetes ember felkapja a vizet? Izsdb ellenzését nem is értem. Hisz nekem semmi különbség nincsen zsidó és nem zsidó között, ember ember. Arról meg hogy a zsidók között több-e arányban a faszfej arról meg fogalmam sincs.

Más:
Nagyon köszönöm kedves W.-nek, hogy megírta levélben hol kapok bajor virslit....már október óta arra csorog a nyálam.

Ötlet:
Szeretném ha nyitnátok egy olyan rovatot, amiben bp kávézóit szórakozó helyeit mutatnátok be.

vegas

U.I.
Anyázzatok Magyaroszágért! című cikk elolvasása után, őszintén szeretném ha szétoltanátok a levelem, had röhögjek, előre köszönöm.


Kedves vegas,

Szar van a szánkban.

Üdv,
Matula


Kedves Matula,

Egy korábbi számotokban Lovas Istvánt Bugsy Siegelhez hasonlítottátok. Nem lehet, hogy ő inkább David Berkowitz-hoz hasonlít? Vagy Siegelnek indult és Berkowitz lett belőle...
Szintén ebben a számban írtatok a médiáról is. Kifelejtettétek viszont a Sport1 és Sport2 csatornákat. Kíváncsi lennék velük mit tennétek, riportereik és szakkommentátoraik többet érdemelnének, mint rizsföld.

Barátsággal,
Endre

Kedves Endre,

Lovas István szerintünk leginkább egy elvonóról kijött Pálffy Istvánra hasonlít.
A Sport1 és a Sport2 szakkommentátorait bekennénk tetőtől-talpig baracklekvárral, amit egy hangulatos szerkesztőségi ülés keretében nyalogatnánk le róluk.

Üdv,
Matula

Elnezest, hogy nem tudom organumotok szinvonalat megfeleloen ertekelni, ezert csak arra szeretnelek kerni benneteket: basszatok szajba/segbe a kurva anyatok, aki valoszinu szinten ilyen fasszopo kocsog, mint ti! Jellemzo, hogy az impresszumotok semmit nem arul el rolatok, patkanyfajzatokrol....

Tiszteletel: B. Peter

Kedves Péter!

Kiáltsd hangosan: meleg vagyok és büszke rá!

Üdv,
Matula

Véleményem: Holokauszt nem volt, hanem lesz.

Kedves Barátom,

Lesz holokauszt? De mikor már, az Isten szerelmére?!

Üdv,
Matula

Magyari Péter!

Nos megszólítás jelzőt azért nem írtam, mert nincs olyan élénk fantázia,
mely a "Kísértet" című mocsok összehordás elolvasása után találna a maga
megszólítására illőt.
Ajánlásként azt írja, hogy megteheti ezeknek a silányságoknak a leírását,
mert szólásszabadság van.Tudja, az lehet, hogy szólásszabadság van, csakhogy ez a tömény mocsok, amit maga itt összehordott, nem szólásszabadság, hanem kegyeletsértés.Nem tudom, milyen környezetből jött, milyen iskolai végzettsége van, de akinek egy halott emberről ilyen mocskolódások jutnak az eszébe, az egy velejéig romlott, értéktelen,műveletlen emberbőrbe bújt képződmény.
Kiváncsi lennék arra, hogy mikor merné leírni ezt a sok mocskot, tegyük fel Horn Gyula halála után.Gyurcsányról már nem is beszélek.Csak a gyáva ember sért meg olyanokat, akik már nem tudnak védkezni. Mert Antall József, ha ma élne, bizonyára megvászolna magának - no nem ebben az alpári stilusban, mert ellentétben magával, Ő úriember volt.Ezt a legkönnyebb, meg anyázni, mert a maga tehetségéből erre telik. Akinek ma Magyarországon, amikor minden lefele menetben van,ez a sok szemét tud csak kijönni a száján, az nem ember, az egy senkiházi, aki megérdemli, hogy ezért az "alkotásáért" minimum több ezren feljelentsék.

Kedves Péter, kedves Emese!

Ne marcangoljátok egymást! Én itt nagyon jól elvagyok, minden nap leszopják
a faszomat!

Csók mindenkinek,
Antall József










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum