1995-2006, 11. évf. #022 


Programajánló

Zuschlag János - Kedves olvasók, Kohn és Grün utazik a vonaton, én pedig Zuschlag János vagyok, és mint az MSZP ex-parlamenti képviselõje illetve a FIBISZ alelnöke fogok programot ajánlani minden bulizó kedvû fiatalnak. A sofõröm hozott ide, a hátsó ülésen szopatok.

Mortiis, Október 21., Vörös Yuk

Na szevasztok ifjúkomcsik, vannak köztetek zsidók? Nekem mindegy, csak ha vannak, akkor visszafogom magam, és a keményebb poénjaimat majd máskor lövöm el. Mondjuk bele a Dunába, ha értitek, mire gondolok. Húbazz, most mutatta a személyi titkárom ennek a Mortiisnak a képét, akkora orra van, hogy összeszaladna rá fél Lemberg, ha maradt volna még ott bibsi. Õ egyébként norvég, és egykor a legendás oslói black metál színtér oszlopos tagja volt, de ma már inkább csak furcsa ruhákban versenyez.

Bomb The Jazz (Shuriken, Kanadakaos, Suhaid, Vázsonyi J.), Október 23, Trafó

Na, mondok egy lájtos viccet. Megállítja egy ismeretlen Kohnt az utcán. "Ismeri maga a Grünt?" - kérdezi. "Soha nem hallottam róla" - válaszolja Kohn. "És a Schwartzot?" - kérdezi az ismeretlen. "Hát, akkor már inkább a Grünt..." - válaszolja elgondolkodva Kohn. Jó mi? Beszarok. Én csomó zsidót ismerek, a múltkor is tárgyaltunk az Új Generációsokkal, és szerintem teljesen jó arcok. Már nem a mengelei értelemben értem, hanem frankón jó arcok. Ahogy ezeknek a fellépõknek a profilját méregetem, ezek közt is akad egy-két potenciális szappan, ha értitek, mire gondolok. Gondolom kompenzálni próbálnak azzal, hogy direkt október 23-ra szerveznek egy bulit, amin kizárólag magyar lemezeket fognak játszani.

Howie B, Október 23, A38

Ennek a srácnak az az eredeti neve, hogy Howrd Bernstein, viszont ennek ellenére nem klezmert játszik, hanem ilyen elektronikus funky hiphopot, amit én egyébként tényleg szeretek, megvan otthon az összes Massive Attack meg Morcheeba lemez. Ezeken a bulikon ideálisan lehet csajozni szerintem, bár az a faszfej Tóbiás Jóska nyilván nem egy ilyen helyen szedte fel a Rába Timikét. Ne tudjátok meg, micsoda szövegek mennek egy FIBISZ-gyûlésen a Timikérõl. Az Újhelyi Pistinek nagyon komoly képgyûjteménye van a laptopján, ha éppen nem sikerül valami kis politólógiára járó bölcsész luvnyát befûzni, általában kölcsön is kérem tõle a kollekciót.

Toy Dolls, Október 30., A38

Végre egy punkegyüttes. Mint közismert, a punkmozgalom igen közel áll a modern, európai baloldalhoz, ezért ennek a koncertnek a meglátogatását ajánlom minden szocialista érzelmû fiatalnak. Mesélek közben egy kurvajót. Öreg magyarországi zsidók emléktúrára indulnak Auschwitzba, de buszuk lerobban még valahol a nagy lengyel erdõségben. A sofõr elindul segítségért, és el is ér egy kis kunyhóhoz, ahol egy öreg bácsi lakik. "Bátyám, zsidókat viszek Auschwitzba, de lerobbant a buszunk. Nem tudna segíteni?" "Segítenék fiam, de hát látod, nekem csak ez a kis búbos kemencém van..." Hehe, ez kurvajó.

Izraeli Magyar Kulturális Napok, Október 20-22., Petõfi Csarnok

Itt aztán lesz minden, amire zsidó polgártársaink csak vágyhatnak, például színházi elõadás meg világzene. Nem lesz ilyenkor már túl hideg a PeCsában? Csak mert akkor fûtsenek be rendesen! Kész, bazmeg, kész. Ez mekkora poén volt már???

Unique, Október 4., Petõfi Csarnok

Az anyjuk picsáját fogok kivonulni a politikából! AZ ANYJUK PICSÁJÁT!!! Menjen már a Hiller a kurva anyjába, mit jön ezzel az etikai vizsgálattal??? Egyébként is, milyen neve van már? Nem azért mondom, de az MSZP-ben lassan már több a zsidrák, mint a Szadesznál. Próbálunk a FIBISZ-ben páran, a tehetségesebb fiatalok összefogni, és akkor ezek a cionista barmok összefognak, és senkit nem engednek maguk közé. És akkor még képesek emberek azon csodálkozni, hogy elhangzik néha-néha egy félreérthetõ mondat róluk. Hagyjanak már békén, de tényleg. Dolgozni akarok tovább. A Unique énekesnõjének jó csöcsei vannak, szevasztok!










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum